wb3
3
wb
  • <sup>30+</sup>
    30+ 30 taun manufaktur
  • <sup>100+</sup>
    100+ 100 patern nasional
  • 2000 <sup>+</sup>
    2000+ 2000 macem-macem produk
  • 600000 <sup>+</sup>
    600000+ 600.000 bêsik produksi taunan

Kaluwihan

Prestasi Perusahaan

Weibo

Mianyang Weibo Electronic Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, utamane melu riset lan pangembangan, produksi lan dodolan transduser isolasi listrik, transduser daya digital, alat ukur lan produk liyane.Perusahaan kasebut nduweni kekuatan R&D lan produksi sing kuat, lan wis entuk 69 paten nasional lan 16 prestasi teknis.

  • Kekuwatan Teknis

    Kita khusus ing macem-macem jinis transduser wiwit kita nggawe transduser pisanan ing taun 1989.

  • Riset lan pangembangan

    45% karyawan sing wis ana ing bidang transduser melu teknologi, R&D, lan desain produk.

  • Sistem Mutu

    Kita wis entuk ISO 9001: 2008 Sistem QM, QC080000 lan ISO14001: 2004 Lingkungan

  • Apa Pilih Kita

    Kanthi pengalaman 31 taun kanggo transduser, Weibo wis nglayani klien saka 86 negara kanthi profesional.

Aplikasi

Produk kita akeh digunakake

warta

Kabar paling anyar kita
ndeleng kabeh warta
  • Melu ing 2019 Sensor lan Test Expo ing Nuremberg, Jerman
    Juli-05-2019

    Melu ing 2019 Sensor lan Test Expo ing N...

    Pisanan, introduksi pameran Kanthi tujuan mbukak pasar Eropa, nggawe saluran pemasaran, nindakake ijol-ijolan teknis lan ngembangake kerjasama karo agen, tim kita melu ing Sensor lan Tes Nuremberg 2019 sing dianakake ing Pusat Pameran Internasional ing Nure...

  • Weibo diganjar minangka sepuluh merek terkenal kanggo komponen listrik
    Feb-14-2020

    Weibo diganjar minangka sepuluh merek terkenal ...

    Bubar, Weibo Electronic diganjar minangka sepuluh merek pinunjul kanthi popularitas lan reputasi dhuwur ing "Konferensi Industri Internet China lan Acara Band ing 2020" sing dianakake dening HC INTERNATIONAL, INC.. Penghargaan iki ora mung minangka pengakuan kualitas produk Weibo...

  • Perusahaan nganakake Pendidikan lan Pelatihan Kesehatan Kerja
    01 Mei 2020

    Perusahaan Menyelenggarakan Pendidikan Kesehatan Kerja...

    Kanggo nambah kesadaran karyawan babagan kesehatan kerja lan mempopulerkan pengetahuan babagan pencegahan penyakit akibat kerja, sesuai karo jadwal pelatihan safety 2020, perusahaan ngluncurake tema kesehatan kerja kanthi tema "Merawat Kesehatan Pekerja lan Mbantu Sehat...

  • Ngerayakake Ulang Tahun kaping 30 Weibo Electrical Isolation Transducer
    Agustus-01-2020

    Merayakan HUT ke-30 Weib...

    Tanggal 18 Oktober, perusahaan Weibo wis ngundang profesor saka Universitas Teknologi Pertahanan Nasional, ahli industri otomasi lan akeh mitra kerjasama kanggo melu ngrayakake ulang tahun kaping 30 Weibo Electrical Isolation Transducer.Pak Zhou Yong, ketua Mianyang Weibo E...

  • Perusahaan Weibo Nganakake Konferensi Kerja 2021
    Mar-05-2021

    Perusahaan Weibo Nganakake Konferensi Kerja 2021

    Ing esuk tanggal 1 Maret, perusahaan nganakake rapat kerja 2021 ing ruang konferensi C3.Rapat kasebut dipimpin dening wakil manajer umum Liu Wei, lan Xue Gangyi, direktur lan pimpinan Weibo, lan manajer umum Li Dong, Wakil Manajer Umum Qi Jifei, Niu Deqing, lan Kepala ...

  • Telung Cara Instalasi Sensor Tegangan
    Apr-02-2021

    Telung Cara Instalasi Sensor Tegangan

    Telung Cara Instalasi saka sensor voltase (1) Papan Circuit instalasi welding pin: baris digawe ing Papan sirkuit, lan sensor soldered ing Papan sirkuit.Ukuran cilik, bobot entheng, ngirit ruang lan gampang dipasang ...

  • Cara nggunakake sensor voltase—-Pangukuran sensor voltase
    Apr-08-2021

    Cara nggunakake sensor voltase - Pangukuran ...

    Cara nggunakake sensor voltase—-Pangukuran sensor voltase (1) Pangukuran kontak: Kaloro jumlah pangukuran kudu disambungake menyang sensor, lan sensor kasebut disambungake kanthi serial menyang sirkuit sisih utama.Sensor voltase, sawetara sensor arus cilik lan sensor 5A kabeh minangka ukuran kontak ...

  • Apr-09-2021

    Cara nggunakake sensor voltase—-Pilihan v...

    Cara nggunakake sensor voltase--Pilihan sensor voltase 1. Syarat Indikator Nalika AC lan DC dibutuhake kanggo diukur ing wektu sing padha, akurasi pangukuran kudu dhuwur, lan ciri dinamis apik, jinis imbangan Magnetik saiki. lan sensor tegangan kudu ...

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita